Schadebeheerder verzekeringen Gent

ISCS, De schadebeheerder verzekeringen voor kwantitatief en kwalitatief schadebeheer Gent

SCS is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de afhandeling van schadedossiers in de regio Gent voor rekening van verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, fleet managers, CFO’s, risk & legal managers en advocaten.

Ons deskundig team heeft een ijzersterke kennis van de verzekeringssector waardoor wij uw dossiers sneller en efficiënter kunnen behandelen en grotere volumes aankunnen. Wij werken 100% in naam van uw organisatie, zodat we uw klanten een persoonlijke service kunnen garanderen.

Naast de administratieve afhandeling van dossiers, kunt u ook een beroep doen op onze expertise voor advies bij complexe of internationale schadeclaims.

Elke vraag of elk dossier dat binnenkomt bij ISCS, wordt binnen de 24 uur behandeld. Dat, is onze ISCS service!

Heb je vragen of suggesties voor ISCS in verband met schadebeheerder verzekeringen Gent?Over ISCS - uw schadebeheerder verzekeringen Gent

ISCS staat voor Investigation, Survey and Consultancy Claims Services. Een stevige titel voor een stevige organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in schaderegelingen in België en Luxemburg. Door het opzetten van partnerships in Europa zijn wij ook uw aanspreekpunt voor de afhandeling van internationale dossiers.

Er was eens… in 1995

De afhandeling van routine schadegevallen via de traditionele kanalen is grotendeels gebaseerd op standaard regels, afspraken en andere formaliteiten. Dit is echter niet in ieders voordeel. Daarom hebben enkele managers met veel ervaring in de verzekeringswereld in 1995 de handen in elkaar geslagen om een nieuw concept in de markt te zetten: ISCS, een neutrale partner én expert in de afhandelingen van schadeclaims. In 2011 heeft de huidige zaakvoerder Tom Coussée, zelf meer dan 20 jaar actief in de verzekeringssector, ISCS overgenomen en verder uitgebouwd tot een gespecialiseerd kantoor met 12 medewerkers.

Van 1 tot 1.000 dossiers

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller heeft ISCS reeds een indrukkende klantenportfolio opgebouwd. ISCS werkt voornamelijk voor verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, fleet managers, CFO’s, risk & legal managers in de retail sector en voor internationale bedrijven. Van een zelfstandige makelaar met 100 dossiers tot een grote internationale retail-keten met meer dan 1.000 dossiers, ISCS heeft de ervaring, de flexibiliteit en de knowhow om te ondersteunen op administratief vlak.

Uw klant is onze klant

ISCS verkoopt geen kant-en-klaar dienstenpakket. Vertel ons hoe u werkt en wij gaan minstens hetzelfde doen en waar we kunnen nog efficiënter, want elk dossier dat binnenkomt bij ISCS wordt binnen de 24 uur behandeld. Voor de afwikkeling van de dossiers nemen wij uw procedures over en ook uw manier van werken. Daarom spreken we een service level af waarin we de taken, afspraken en termijnen duidelijk afbakenen. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om over onze schouder mee te kijken, want u kan via ons beheersysteem steeds een stand van zaken of een periodiek rapport opvragen van de lopende dossiers.


Onze sleutelwoorden:

ADVIES | sterke dossierkennis met veel expertise
ADMINISTRATIE | verwerking van grote volumes mogelijk
FLEXIBILITEIT | wij passen ons aan aan uw manier van werken
STIPTHEID | nauwgezette en correcte regeling van elk dossier
TRANSPARANT | duidelijke afspraken en communicatie met u en met uw klantSchadebeheerder verzekeringen ISCS


U bent verzekeringsmakelaar

Als verzekeringsmakelaar werkt u in een sterke vertrouwensrelatie zowel met uw klanten als met de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Elke klant is uniek, daarom rekenen uw klanten erop dat u objectief advies geeft en streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Een correcte en snelle afhandeling van schadedossiers, hoort uiteraard ook bij uw service!

Snel en deskundig advies nodig voor uw complexe schadedossiers?
Administratieve ondersteuning nodig bij de afhandeling van uw dossiers?
Benieuwd wat ISCS voor uw kantoor kan beteken?
U bent Fleet Manager

Als fleet manager bent u niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de bedrijfsvloot, maar u moet ook de kostprijs van uw wagenpark optimaliseren en in sommige gevallen ook de volledige afhandeling van de schadedossiers voor uw rekening nemen.

Zelfs al werkt u met full lease contracten, dan nog is er bij elke schadeaangifte een pak administratief werk dat moet gebeuren. In veel gevallen komt dit op de schouders terecht van de fleet manager of de interne administratieve dienst die vaak niet vertrouwd is met deze dossiers. Bovendien is het belangrijk dat de termijn tussen het ongeval en de herstelling van de auto zo kort mogelijk is zodat uw gedupeerde collega weinig hinder ondervindt en snel terug operationeel is.

ISCS neemt de afhandeling van schadegevallen van u over!


Schadebeheerder verzekeringen Gent

U bent advocaat

Wanneer u als advocaat een dossier van een klant ontvangt in verband met een schadeclaim dan hangt een gerechtelijke procedure in de lucht. Uiteraard hoeft het niet altijd zo ver te komen en gaat u uit van een minnelijke schikking. Veel dossiers in verband met ongevallen en aansprakelijkheid vragen een specifieke kennis en knowhow.

Onze doorgewinterde equipe ondersteunt u of uw kantoor vakkundig bij de minnelijke afhandeling van eender welk schadedossier in verband met letsels en/of aansprakelijkheid. ISCS berekent voor u de correcte schade-eis die uw cliënt kan indienen, inclusief de opvraagbare kosten en interesten. Ons team van juridische experts bereidt uw dossier vakkundig voor zodat u zich kan concentreren op uw klanten en uw expertises. Op die manier kan u met ISCS een partnership opzetten waarbij we elkaars diensten versterken.

ISCS, uw schadebeheerder verzekeringen voor professioneel advies bij schadeclaims verzekeringen Gent


U bent CFO, risk of legal manager

Supermarkten, winkels en ketens krijgen - vaker dan ze zouden willen - te maken met schadeclaims van klanten die bij hen over de vloer komen. Misschien hangt er een bordje in uw zaak met “wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen”, maar bent u daarmee juridisch ingedekt? Een ongeval is snel gebeurd en waar begint en eindigt uw aansprakelijkheid?

Een klant schuift uit over een blaadje sla dat op de grond ligt in de groenteafdeling. Iemand geraakt met zijn hand gekneld tussen de winkelkarren. Een kindje klimt op een promotierek dat omver valt. Er gebeuren vaak kleine ongevallen in en rond uw winkel waarbij uw aansprakelijkheidspolis geldt voor ongevallen en accidentele schade bij derden. Maar wanneer bent u werkelijk aansprakelijk?

ISCS treedt op als neutrale partij bij schadeclaims verzekeringen in de Gent


Schadebeheerder verzekeringen Gent ISCS


Een klant aan het woord over ISCS als schadebeheerder verzekeringen
Haachtsesteenweg 13 - 1820 Steenokkerzeel
info@iscs.be
T +32 16 30 08 80
F +32 16 50 34 46

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x