ISCS

U bent fleet manager

Hoeveel schadedossiers liggen er op uw bureau? Heeft u te maken met complexe of internationale schadedossiers? De specialisten van ISCS nemen uw bekommernissen over schadedossiers met plezier uit handen.

Als fleet manager bent u niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de bedrijfsvloot, maar u moet ook de kostprijs van uw wagenpark optimaliseren en in sommige gevallen ook de volledige afhandeling van de schadedossiers voor uw rekening nemen.

Hoeveel schadedossiers liggen er op uw bureau?

Zelfs al werkt u met full lease contracten, dan nog is er bij elke schadeaangifte een pak administratief werk dat moet gebeuren. In veel gevallen komt dit op de schouders terecht van de fleet manager of de interne administratieve dienst die vaak niet vertrouwd is met deze dossiers. Bovendien is het belangrijk dat de termijn tussen het ongeval en de herstelling van de auto zo kort mogelijk is zodat uw gedupeerde collega weinig hinder ondervindt en snel terug operationeel is.

>> ISCS neemt de afhandeling van schadegevallen van u over!

ISCS werkt met een team van administratieve beheerders en juristen die de kneepjes van het vak kennen waardoor ze dé ideale ondersteuning zijn voor fleet managers. U en/of uw intern admin-team worden verlost van de administratieve rompslomp bij de afhandelen van schadedossiers waardoor u zich terug kan concentreren op uw kerntaken. ISCS is uw stille en competente werkkracht achter de schermen.

Complexe of internationale schadedossiers?

Uw collega’s rijden de grens over voor het werk of vertrekken met hun bedrijfswagen op reis en ze raken spijtig genoeg betrokken bij een ongeval. Uiteraard hopen wij dat er geen lichamelijke letsels zijn of er discussies komen over de aansprakelijkheid, maar vaak leidt dit soort dossiers tot veel werk en kopzorgen voor de fleet manager. Ook wanneer uw bedrijf internationale vestigingen heeft met verschillende hubs krijgt u als fleet manager te maken met internationale contracten en regelgeving en dus veel extra opzoekings- en administratief werk.

>> ISCS is het adviespunt voor fleet managers!

De specialisten van ISCS nemen uw bekommernissen over schadedossiers met plezier uit handen. Wij hebben juristen die gespecialiseerd zijn in internationale wetgeving en wij hebben een heel sterk administratief team met de knowhow en ervaring om dit soort dossiers aan te pakken. Bovendien staan wij u in raad en daad bij voor dossiers waarin sprake is van niet-verzekerde of niet-verzekerbare risico’s.

ISCS kan uw fleetkosten en bijhorende administratie optimaliseren vanaf een vloot van 50 wagens! Bovendien kan u als ISCS-klant rekenen op ons advies voor complexe (internationale) dossiers.

Contacteer ons en wij komen aan uw tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken! >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x