ISCS

U bent advocaat

Veel dossiers in verband met ongevallen en aansprakelijkheid vragen een specifieke kennis en knowhow. Ons team van juridische experts bereidt uw dossier vakkundig voor en berekent voor u de correcte schade-eis.

Wanneer u als advocaat een dossier van een klant ontvangt in verband met een schadeclaim dan hangt een gerechtelijke procedure in de lucht. Uiteraard hoeft het niet altijd zo ver te komen en gaat u uit van een minnelijke schikking. 

Hoeveel schadedossiers liggen er op uw bureau?

Uw klant heeft een fietsongeval gehad en er is betwisting over het lichamelijk letsel of over de vergoeding van de materiële schade. Er is een machine stilgevallen in een productieomgeving en er is discussie over de aansprakelijkheid: was het door slijtage of was het een direct gevolg van het jaarlijks onderhoud dat uitgevoerd werd externe techniekers? Uw klant verwacht uiteraard een snelle en correcte opvolging van het schadedossier en een professioneel advies. Maar hoeveel tijd en energie steekt u in de voorbereiding van een dergelijk dossier?

>> ISCS voor professioneel advies bij schadeclaims

Onze doorgewinterde equipe ondersteunt u of uw kantoor vakkundig bij de minnelijke afhandeling van eender welk schadedossier in verband met letsels en/of aansprakelijkheid. ISCS berekent voor u de correcte schade-eis die uw cliënt kan indienen, inclusief de opvraagbare kosten en interesten. Ons team van juridische experts bereidt uw dossier vakkundig voor zodat u zich kan concentreren op uw klanten en uw expertises. Op die manier kan u met ISCS een partnership opzetten waarbij we elkaars diensten versterken.

Wenst u sporadisch of op vaste basis advies in te winnen van de ISCS experts?
Kan u alle hulp gebruiken met de voorbereiding van schadeclaims?
Dan staat het ISCS team tot uw beschikking!

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x