ISCS

Backoffice verzekeringsmakelaars

Hoe vangt u de pieken en dalen op van uw inkomende schadedossiers? Overweegt u om personeel aan te werven voor de opvolging van schadedossiers? ISCS biedt administratieve ondersteuning!

Als verzekeringsmakelaar werkt u in een sterke vertrouwensrelatie zowel met uw klanten als met de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Elke klant is uniek, daarom rekenen uw klanten erop dat u objectief advies geeft en streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Een correcte en snelle afhandeling van schadedossiers, hoort uiteraard ook bij uw service!

Hoeveel schadedossiers liggen er op uw bureau?

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk die uw service level in gevaar kunnen brengen zoals een plotse toevloed van schadegevallen waardoor uw kantoor onder druk komt te staan, moeilijke aansprakelijkheidskwesties, complexe dossiers, schadegevallen in het buitenland met specifieke regelgeving… U kan dit lijstje ongetwijfeld nog verder aanvullen.

>> ISCS is uw expert en steun in de afhandeling van schadegevallen!

Onze juristen en dossierbeheerders verwerken dagelijks standaard schadedossiers maar ze buigen zich ook over complexe en internationale schadeclaims. Daardoor hebben ze een enorme vakkennis en zijn ze experts in hun vak. ISCS neemt met plezier uw tijdrovende en ook de minder voor de hand liggende dossiers van u over. Wij communiceren rechtstreeks met de betrokken partijen en garanderen een professionele opvolging waardoor uw klant steeds een snelle en perfecte service krijgt!

Groeipijnen als verzekeringsmakelaar?

Maakt uw kantoor een stevige groeicurve door? Zucht u bij het zien van de vele schadedossiers die nog op u liggen te wachten? Overweegt u om personeel aan te werven? Of is het misschien tijd om even stil te staan bij de huidige werking van uw kantoor en te bekijken of uw medewerkers momenteel optimaal worden ingezet?

>> ISCS biedt administratieve ondersteuning!

Het is niet de bedoeling om uw kantoor volledig om te gooien, maar ISCS zal uw kantoor wel ondersteunen door schadedossiers over te nemen en te helpen met bepaalde administratieve taken. Wij zijn voor u de perfecte back-office oplossing en werken bovendien in uw eigen beheerpakket (Brio, Insusoft…). ISCS behandelt schadegevallen van diverse verzekeringsproducten voor voertuigen, familiale polissen, brandverzekering, bedrijfsschade, enz. In principe kan ISCS de volledige procedure - van aangifte tot schadevergoeding - overnemen, maar u beslist zelf welke opdrachten u aan ons toevertrouwt.

Snel en deskundig advies nodig voor uw complexe schadedossiers?
Administratieve ondersteuning nodig bij de afhandeling van uw dossiers?
Benieuwd wat ISCS voor uw kantoor kan beteken?

Contacteer ISCS. Ons team staat voor u klaar! >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x