Uitpakken met meer dan 20 jaar expertise in schadebeheer, een klinkend klantenportfolio en een professioneel kernteam. Dat kunnen we doen, maar wij laten liever onze klanten zelf aan het woord. 

Lees verder >>

Danny Van Thielen | Zakenkantoor Van Thielen

“Digitaliseren en onze processen optimaliseren zodat we meer tijd hebben om onze klanten een persoonlijke service te geven. Dat is onze focus en dat heeft ons bij ISCS gebracht. Sinds 2019 ondersteunt ISCS ons kantoor bij de afhandeling van schadegevallen. Een optimale samenwerking!”

Lees verder >>

Steve Blondeel | Callens Verzekeringsgroep

“In maart 2019 namen we afscheid van een collega op onze dienst schadebeheer. Enkele dagen later raasde een storm met 120 km/uur over West-Vlaanderen. De telefoon stond roodgloeiend en de schadedossiers stroomden binnen. ISCS bleek toen, en nu nog steeds, onze redder in nood.”

Bekijk de video >>

Tom Vanderstraeten | BDL Advies

"De drie grootste voordelen om samen te werken met ISCS? Je moet geen tijd steken in de opleiding van een nieuwe medewerker, administratief zijn ze zeer sterk want ze nemen een schadedossier over van A tot Z én tenslotte de transparantie. Je ziet perfect wat ze doen en wanneer ze het doen."

Portfolio

Haachtsesteenweg 13 - 1820 Steenokkerzeel
info@iscs.be
T +32 16 30 08 80
F +32 16 50 34 46

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x