ISCS

Over ISCS

ISCS staat voor Investigation, Survey and Consultancy Claims Services. Een stevige titel voor een stevige organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in schaderegelingen in België en Luxemburg. Door het opzetten van partnerships in Europa zijn wij ook uw aanspreekpunt voor de afhandeling van internationale dossiers.

Er was eens… in 1995

De afhandeling van routine schadegevallen via de traditionele kanalen is grotendeels gebaseerd op standaard regels, afspraken en andere formaliteiten. Dit is echter niet in ieders voordeel. Daarom hebben enkele managers met veel ervaring in de verzekeringswereld in 1995 de handen in elkaar geslagen om een nieuw concept in de markt te zetten: ISCS, een neutrale partner én expert in de afhandelingen van schadeclaims. In 2011 heeft de huidige zaakvoerder Tom Coussée, zelf meer dan 20 jaar actief in de verzekeringssector, ISCS overgenomen en verder uitgebouwd tot een gespecialiseerd kantoor met 12 medewerkers.

Van 1 tot 1.000 dossiers

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller heeft ISCS reeds een indrukkende klantenportfolio opgebouwd. ISCS werkt voornamelijk voor verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, fleet managers, CFO’s, risk & legal managers in de retail sector en voor internationale bedrijven. Van een zelfstandige makelaar met 100 dossiers tot een grote internationale retail-keten met meer dan 1.000 dossiers, ISCS heeft de ervaring, de flexibiliteit en de knowhow om te ondersteunen op administratief vlak.

Uw klant is onze klant

ISCS verkoopt geen kant-en-klaar dienstenpakket. Vertel ons hoe u werkt en wij gaan minstens hetzelfde doen en waar we kunnen nog efficiënter, want elk dossier dat binnenkomt bij ISCS wordt binnen de 24 uur behandeld. Voor de afwikkeling van de dossiers nemen wij uw procedures over en ook uw manier van werken. Daarom spreken we een service level af waarin we de taken, afspraken en termijnen duidelijk afbakenen. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om over onze schouder mee te kijken, want u kan via ons beheersysteem steeds een stand van zaken of een periodiek rapport opvragen van de lopende dossiers.

Onze sleutelwoorden:

ADVIES | sterke dossierkennis met veel expertise
ADMINISTRATIE | verwerking van grote volumes mogelijk
FLEXIBILITEIT | wij passen ons aan aan uw manier van werken
STIPTHEID | nauwgezette en correcte regeling van elk dossier
TRANSPARANT | duidelijke afspraken en communicatie met u en met uw klant

Meer weten over de ISCS expertise?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x